Så Tycker Deltagarna

Tantra kursen på Natha Yoga center ger mig djup och bred kunskap om tantra och yoga. Jag lär mig mer om vilken fantastisk skapelse människan är, om våra olika energicentran och medvetandenivåer och vilken potential vi har. Jag lär mig se bortom gamla föreställningar om livet som varit begränsande. Jag har lärt mig tekniker för att bli en lyckligare och friare människa. Kursen är mycket viktig för mig i min andliga utveckling.
Emily

år 2 Tantra

Jag har varit intresserad av tantra sedan jag var 25, och har många böcker i ämnet. I samma veva som jag började på Natha och äntligen skulle få praktisera, tog min kärleksrelation slut, och jag undrade om det var någon idé att delta som 51-år och singel. Det visade sig vara en mer passande och utvecklande kurs på helt andra nivåer än jag väntat. Det spelar ingen roll om man är gammal, ung, singel eller par. Det här är en utbildning i livets mysterium och tar en vidare därifrån man är.Som de flesta människor har jag hanterat min känslighet genom att dra mig undan, sätta upp pansar eller gå i försvar. Det har skapat obalanser, inte minst i kärlekslivet, som jag jobbat med (sedan jag var 25). På tantran har jag fått den djupgående, andliga och vetenskapliga förklaringen till mina obalanser på energiplanet, och de konkreta verktygen genom asanas och hemuppgifter, som gjort att jag kan vara öppen och mottaglig i möten, och samtidigt ha en medveten kontroll i stället för att reagera eller skydda mig automatiskt. Det har gjort mig mer klarsynt och vertikal (= empati utan smet och klet) i alla slags relationer, och också mer målmedveten och handlingskraftig, i synnerhet dagar då glaset är halvtomt. Framför allt börjar jag förstå kärlekens magi som sträcker sig långt bortom parrelationens lycka. Det handlar om att hålla fast vid sin träning även om det i perioder tar emot. Förr eller senare lossnar det och man gör små och stora insikter och framsteg på vägen.
Kram och oändligt tack Aurora från Karin

Karin

år 2 tantra

Tantra-kursen har hjälpt mig att få ett ovanifrån-perspektiv på livet. Den har gett mig verktyg att se på olika situationer med andra ögon, så att jag mer kan följa med i livets flöde. Situationer som jag tidigare uppfattade som svåra kan nu bli intressanta istället. Jag kan se dem som en chans att lära, för att bli en bättre människa. Det som är speciellt med tantra kursen mot andra kurser jag gått är att den känns väldigt bra strukturerad och genomgripande. Steg för steg leds man genom existensens alla medvetandenivåer, från det fysiska till det andliga. Jag rekommenderar kursen för alla som seriöst vill utvecklas som människa.

John

år 2 tantra

I did not know anything about Tantra practice or philosophy when I started the course, and within weeks my life changed beyond recognition! The way that I connect with myself and others is immeasurably deeper; with greater joy, understanding, compassion, zest for life and newfound magic! I would recommend this course to anyone that is searching for the secrets to happiness, ecstasy and incredible relationships! Intensive Yoga I was captivated weekly with the complexities and nuances of different asanas (yoga positions) that held the key to my peace of mind and well-being. I loved watching my body and my mind transform through the consistent practice of the theory and exercises we learned in class, and I have to admit that it has become such an integral part of my daily routine that I would be disoriented without it! Natha Yoga Centre From the first day that I stepped through the doors at Natha Yoga Centre, I was moved by the joy, warmth and authenticity radiating from the team. They have created such a peaceful and serene environment that is unconditionally accepting and loving beyond anything I’ve ever experienced before. And so wise! This is a team that talks the talk and walk the walk with boundless dedication and enthusiasm. If you want to do Yoga, this is the place to be.

Andrea

år 1 Tantra