Awakening woman – workshop för kvinnor på kvinnodagen

Kom och fira internationella kvinnodagen med oss!

8 mars 19.00-21.45.
250kr förköp, 300kr i dörren.

Awakening woman - workshop för kvinnor på kvinnodagen

Detta är en inbjudan till en avslappnande & inspirerande kvällsworkshop för kvinnor för att upptäcka och frigöra dina feminina gåvor.

Denna kväll kommer vi att dedikera till att njuta av varandras närvaro, dansa, mötas i medvetenhet och kärlek. Vi kommer att bejaka och lyfta fram unika aspekter i vår feminina inre natur, njuta av sensualiteten och skönheten, men också välkomna det vilda, och passionerade.

Tantra lär oss hur vi som kvinnor kan lära känna och våga öppna upp för vår femininitet, och använda vår inre feminina kraft som en källa till djup tillfredställelse, vitalitet, glädje, självförtroende, kärlek, sublim eros, skönhet och fascination.

Workshopen kommer att att inledas av inspirerande samtal med nycklar från tantra för att medvetet utforska vår kvinnliga potential och varför det är så viktigt. Efter det kommer vi öpppna upp för sharing och lekfullhet i ett space av systerskap, omfamnande värme och mjukhet. Vi kommer att göra praktiska enkla övningar såsom erotisk frigörande dans, beundringsövningar, shaktimeditation, medveten beröring mm.

Te & fika ingår
Inga förkunskaper krävs

♥ Tid & plats:
8 mars
19.00-21.45
Natha Yoga Center
Celsiusgatan 29

♥ Pris:
250kr förköp (senast 7 mars)
300kr i dörren
Betala genom:
– Swish 123 395 95 90, skriv ditt namn och shaktiworkshop (ex Tina+Shakti)
– PG 403 08 65-2
– Kontant eller kort i receptionen
(Anmälan är bindande och återbetalas ej. Biljetten kan dock ges bort)