Kära Natha Yoga studenter!

Vi vill påminna er om att vi har sommaruppehåll/stängt i Juli

För de som är tillbaka från semestern redan i Augusti erbjuder vi möjligheten att delta i de gemensamma yogaklasserna. Missa inte denna chans att träffa andra elever från skolan och få möjlighet att inspirera och inspireras! Kostar inget för de med giltigt medlemskort.

UPDATE!

OBS Vi har nu modifierat betalningen för Augusti månad. Kurserna betalas som vanligt i September. Därför har vi gjort ett erbjudande för er för Augusti-lektionerna: Hela månaden i Augusti – 4 lektioner kostar 300 kr 1 lektion kostar 100 kr

OBS! Anmäl dig innan lektionen genom event sidan, alternativt skicka en epost till info@natha.se eller till din lärare!

 

MÅNDAGAR kl 18-20

Den 8:e, 15:e, 22:a och 29:e Augusti

För alla som går Intensiv Yoga erbjuder vi en gemensam yogaklass uppbyggd av yoga utförande samt ett alternativtprogram. Programmet ersätter den vanliga teoridelen och innehåller aktiviteter så som korta spirituella filmer, dokumentärer, repetition av de viktigaste ämnena som lärts ut under årets gång, utomhus aktiviteter, fika och samtals-grupper (“sharing groups”), där ni i grupp får chans att utbyta tankar och erfarenheter kring olika förvalda ämnen.

 

TISDAGAR kl 18-20

Den 9:e, 16:e, 23:e, 30:e of Augusti

För alla som går Intensiv Tantra erbjuder vi en gemensam tantraklass uppbyggd av yoga utförande samt ett alternativt program. Programmet ersätter den vanliga teoridelen och innehåller aktiviteter så som film-klipp, polaritets övningar,samtals-grupper (“sharing groups”), där ni i grupp får chans att utbyta tankar och erfarenheter kring olika förvalda ämnen. Varje lektion kommer att ha ett visst chakra som tema.

 

YOGA I PARKEN

Utöver dessa klasser arrangerar vi i Juli och Augusti även gratis Yoga-klasser i parken. Ta med dig vänner och familj för ett härligt pass. Håll utkik på vår Facebook och web sida för mer information om “Yoga i parken”.

 

Varma soliga hälsningar

Natha Yoga Team