Tantra

Tantra är en andlig väg som lär dig att säga ja till livet i alla dess aspekter. Tantra lär dig att leva livet och varje ögonblick med intensitet, närvaro och uppmärksamhet.

Vi är den enda yogaskolan i Sverige som erbjuder en mångårig och fördjupad tantrautbildning, där du kan få tillgång till underbara och djupt effektiva tantriska verktyg för att få ditt liv att blomstra!

Kursen startade i höstas, men är fortfarande öppen för nya deltagare. Det går att köpa tidigare kursmaterial för att komma ifatt.

Kursen hålls på tisdagar 18:00-20.30

Tantra

Vad är Tantra?
Tantra är mycket mer än sex. Tantra är en andlig väg som lär dig att säga ja till livet i alla dess aspekter. Tantra lär dig att leva livet och varje ögonblick med intensitet, närvaro och uppmärksamhet.

Vad är Tantra-kursen?
Tantrakursen hos oss är en holistisk, systematisk och djupgående kurs som gradvis tar dig djupare i tantrans värld. Teknikerna och teorin som du får under kursens gång är otroligt effektiva och baseras på traditionella, hemliga tantriska läror som anpassats till moderna tider. Den tantriska visheten presenteras på ett jordat och ofta lekfullt sätt samtidigt som den också integrerar spännande upptäckter från modern forskning!


Tantra nivå 1
Tantrakursen är uppdelad i nivåer, med ny teori och nya praktiska övningar varje vecka. Nivår 1 består av 8 moduler. Varje modul består av 6-7 veckors kurs, vilket gör att Tantra Nivå 1 varar i ungefär 15 månader inkl. semesteruppehåll. Du bestämmer själv hur länge du vill gå och betalar för 1,3,6 eller 12 månader i taget.

Nivå 1 börjar med en introduktion i tantrans fascinerande värld och tar dig sedan in på en djupgående resa i självkännedom, där du lär dig att förstå, väcka och harmonisera dig själv på alla plan: din vitalitet, sexualitet, din personlighet, kärlek och det känslomässiga planet, din mentala och intuitiva potential och dig själv som en andlig varelse.

Modul 1: Grunderna i tantra – ”core teachings” – lär dig förstå vad tantra är!
Modul 2: Livskraft, vitalitet och kroppen (rot-chakrat)
Modul 3: Tantrisk sexualitet, medveten erotik och njutning (sacral-chakrat)
Modul 4: Personlig utveckling, självkänsla, transformering, motivation, vilja och handlingskraft – ”getting things done!” (navel-chakrat)
Modul 5:Kärlek, känslomässig balans, healing & inre centrering (hjärt-chakrat)
Modul 6: Intuition, energi, och vibrationer (hals-chakrat)
Modul 7: Mental kraft, fokusering&koncentration, tantrisk meditation  (3:e ögat)
Modul 8: Transpersonell psykologi & andlighet (kronchakrat)

Efter Tantra Nivå 1 följer Tantra Nivå 2,3 och därefter Avancerad Tantra.

Du kommer att lära dig:

 •     Berika ditt kärleksliv och din sexualitet
 •     Väcka din erotiska potential och hemligheten bakom den tantriska orgasmen
 •     Metoder för ökad närvaro
 •     Yogatekniker (asanas, mudras, bhandas och pranayamas) som hjälper dig att harmonisera din fysiska, känslomässiga och mentala nivå
 •     Tantrisk meditation
 •     Ökad viljestyrka, disciplin och självkontroll på ett avslappnat sätt
 •     Effektiv stresshantering och känslomässig balansering
 •     Djupgående kunskap kring Chakrasystemet
 •     Hemligheterna bakom Kundalini – vår grundpotential
 •     Djupare insikt i parförhållandet och hur du kan förbättra dina relationer i allmänhet
 •     Metoder för att öppna ditt hjärta och välkomna kärleken
 •     Hitta en djupare mening i livet
 •     Unika initieringar i tantriska tekniker

Strukturen på kursen Tantra
Vi träffas en gång i veckan under cirka två timmar. Varje kurs innehåller teori och praktik där vi gör de tekniker vi lärt oss hittills. De tekniker vi utövar i grupp innehåller inte någon form av erotiska praxis, alla erotiska övningar är hemläxa. De tekniker som vi får i kursen inleds med klassisk yogatekniker vilket innebär att man lär sig på en grundnivå det tantriska perspektivet, och därifrån utvecklas gradvis mot andra metoder. I kursen integreras också en del lekfulla gruppövningar som hjälper en att väcka hjärtat, överkomma inre hinder och transformeras.

Kursen bygger på kontinuerlig transformering och är strukturerad precis som en skola, med årskurser. Du börjar kursen och går därefter så länge du önskar och betalar per månad, kvartal eller halvår.

Vem kan komma på Tantra?
Alla som är nyfikna! Intensiv Tantra har deltagare i alla åldrar, från 18-75 år! Du kan komma själv eller med din partner, då denna kursen är en resa i självutveckling och därför inte kräver att du är i en relation. Du behöver inga förkunskaper om tantra eller andlighet, bara ett öppet sinne och villighet att lära dig om livets transformerande kraft!

Vad ska du tänka på?
Kom gärna i mjuka, bekväma kläder, och på tom mage, då vi ofta gör yogaövningar som kräver att man ska känna sig bekväm och avslappnad. Vi har yogamattor och filtar.

Kursen startade i höstas, men är fortfarande öppen för nya deltagare. Det går att köpa tidigare kursmaterial för att komma ifatt.

Kursen hålls på tisdagar 18:00-20.30
Tantrakursen startar en gång per år (under hösten). 

Betala med följande alternativ:

1 månad, 1 gång i veckan, 2 timmar: 750:- / 700:- (studerande, arbetslösa, pensionärer)
3 månader, 1 gång i veckan, 2 timmar: 1850:- / 1350:- (studerande, arbetslösa, pensionärer)
6 månader, 1 gång i veckan, 2 timmar: 3100:- / 2300:- (studerande, arbetslösa, pensionärer)
12 månader, 1 gång i veckan, 2 timmar: 5400:- / 3800:- (studerande, arbetslösa, pensionärer)

50% RABATT på TANTRAN när du anmäler dig till BÅDE yoga och tantra klassen  
OBS gäller enbart från år 1
Erbjudandet gäller de första 18 månaderna från att kursen startar i September (dvs hela 1:a året fram till 6 månader in på det 2:a året av kursen, erbjudandet gäller även om du redan har börjat någon av kurserna)
Du får 50% rabatt på tantrakursen så många månader som du betalar för yogakursen

Du anmäler dig genom att betala in avgiften på plats när du kommer första gången eller innan på nätet. Betalar du på nätet ta med ett kvitto på betalningen.

 


Räkna ut ditt pris för kursen

490kr5,400kr

Clear
Anmäl dig till kursen genom att betala in på följande sätt:
Kursanmälan är bindande och missade gång kan inte tas igen
- Swish 123 395 95 90, ange ditt namn och tantra i meddelande
- PG 403 08 65-2, ange ditt namn och tantra i meddelande
- Kontant eller kortbetalning i receptionen.

Medlemsvillkor

Så här blir du medlem

• För att anmäla dig till våra kurser, workshops och retreater, allt du måste göra är att fylla i underteckna registreringsblanketten. Vänligen kontakta oss eller fråga din lärare.

• Alla kurser går att betalas över internet eller kontant.

• Strax efter registreringen får du ett kort som tydligt säger vad du har betalat för.

• När du har registrerat dig för en av våra kurser, erhåller du ett medlemskort / kvitto för deltagande, som alltid ska visas med giltig stämpel innan lektionen börjar.

Om medlemskap och deltagande
Som aktiv medlem kan du lätt bli en del av den sociala miljön och delta i alla aktiviteter du vill. Eftersom Natha Yoga Center är en ideell förening, gör ditt aktiva deltagande i undervisningen och runt den en viktig skillnad, både för dig och för skolan. Som medlem av Natha Yoga Center och deltagare i kurserna erhåller du varje vecka skriftligt material som hjälper dig att enkelt arbeta på ett systematiskt sätt med den nya informationen och de praktiska metoderna som du får i klassen.  
Andra fördelar för dig som medlem
Du kan delta i alla klasser på samma nivå som din egen(eller på lägre nivåer) i både Malmö och i resten av landet - liksom i många andra länder runt om i världen. Du kan bli medlem i Katharsis Spiritual Cinema Club utan kostnad. Du får speciella erbjudanden för olika workshops och aktiviteter. Du har möjlighet att delta initieringar, projekt och studiegrupper som leds av en lärare. Du har möjlighet att göra volontärt arbete för Yogacentret och hjälpa till med olika uppgifter i samband med undervisning. På förfrågan kommer vi att lära dig om karma yoga, och utmärkt metod för att integrera dina dagliga handlingar till en andlig och tantrisk praktik. Det enda du behöver göra för att bli medlem eller delta i våra kurser är att kontakta oss eller prata med din lärare, och att fylla i registreringsblanketten.
Mer om betalning

• Vid försenad betalning (efter 1:a månaden) debiteras du med 100 kr för varje försenad vecka och du har inte möjlighet att komma på kursen förrän du betalar. Obetalda kurser går slutligen till inkasso.

• När du börjar en kurs, som redan har start, betalar du en startavgift för att bli uppdaterad om kursen. Startar du kursen betalar du för resten av den månaden + 25 kr för kursmaterial. Avgiften är obligatorisk.

• Du hittar förmånliga rabatter, om du väljeratt delta i mer än en av våra kontinuerliga kurser. Väljer du att gå på både intensiv yoga och intensiv tantra får du 30% på en av kurserna.

• Anmälan till kurser, workshops och andra event sker genom inbetalning. När vi har en fått din betalning, skickar vi dig ett mail med en bekräftelse, och praktisk information om den specifika händelsen.

• Betalningar återbetalas senast 30 dagar innan evenemanget startar, med avdrag för en administrativ avgift på 20% av beloppet. Efter detta återbetalas inte avgiften med undantag för sjukdom (som ska dokumenteras)

• Varje gång efter att din betalning är registrerad får du en stämpel av läraren på ditt medlemskort.

• Du får ett reduceratt pris för nästan alla våra kurser och workshops om du är arbetslös, pensioner, praktikant eller student. (Kopia av giltig dokumentation krävs och att du fyller i registreringsblanketten som förnyas årligen.)

• Som deltagare kan du bara ha 15 frånvaron från din kurs under ett år (från 1 september till 31 augusti).

• Du betalar för kursen så länge som du har tecknat dig, även om du är frånvarande.

• Om du avregistrerar dig från en kurs och vill komma tillbaka, betraktas du som en ny medlem / ny deltagare, och därmed följa instruktionerna för betalning när kursen börjar kursen. Du kommer helt enkelt börja på den nivå du nått eller den nedanför.

• Ifall du börjar en kurs mitt i månaden betalar du för resternade veckor samt för 1, 3 eller 6 månader.


Räkna ut ditt pris för kursen

490kr5,400kr

Clear
Anmäl dig till kursen genom att betala in på följande sätt:
Kursanmälan är bindande och missade gång kan inte tas igen
- Swish 123 395 95 90, ange ditt namn och tantra i meddelande
- PG 403 08 65-2, ange ditt namn och tantra i meddelande
- Kontant eller kortbetalning i receptionen.