Tantra för Kvinnor

Denna kurs är en resa för att upptäcka dig Själv! Vi utforskar vårt inre universum genom meditation, dans, skratt, massage, sharing, yoga, lekfullhet och ceremonier!

Nybörjarklassen till höst:

Onsdagar 18.00-20.00
VARANNAN VECKA

Kursen hålls på engelska och lärare är Florentina Zamfir

 

Tantra för Kvinnor

Tantra för Kvinnor
Nybörjarkursmodul på engelska
Lärare: Florentina Zamfir

Onsdagar 18.00-20.00
VARANNAN VECKA (OJÄMNA VECKOR)

Kursmodul Nr1 på 7 gånger: Awakening Shakti

♥ Power of Shakti – vad är den feminina kraften och hur kan vi använda den för vår inre transformering

♥ Den sexuella energin – lär dig väcka din sensualitet och erotiska kraft

♥ Kvinnlig sexuell kontinens – lär dig besmästra din sexuella energi – tekniker för kontroll och upphöjning (sublimering) av den sexuella energin

♥ Tantra och Orgasm

♥ Tantra och helig sexualitet – konsten att älska på tantriskt vis & tantriska attityder till sexualitet

♥ Tantra och menstruation – metoder för att harmonisera cykeln och sublimera menstruationen

♥ Blommandet av den erotiska kraften – tekniker för att väcka den feminina orgasmiska förmågan

Kursen kommer att ha både en teoretisk och praktisk del, där längd och innehåll ändras från gång till gång. Kursens innehåll har en struktur men anpassas också efter kursdeltagarna och stämningen i gruppen, och kommer därför inte nödvändigtvis strikt följa ovanstående punkter.

Kursen kommer vara av sensuell natur vid vissa tillfällen, men allting sker i ett tryggt space där du själv väljer vad du vill delta i. Det blir inga övningar av direkt erotisk interaktion med andra kvinnor.

♥ Pris för hela modulen:

1100 kr

700 kr för elever på Natha Yoga Center

400 kr för elever som går både yoga och tantra

♥ Lärare: Florentina Zamfir

♥ Datum:

26th of September first meeting
10th of October second meeting
24th of October third meeting
7th of November fourth meeting
21st of November fifth meeting
5th of December sixth meeting
19th of December seventh meeting


Pris

400kr1,100kr

Clear
För kurser: ni är välkomna att betala genom följande sätt:
- Swish 123 395 95 90, ange ditt namn och tantra-kvinnor i meddelande
- PG 403 08 65-2, ange ditt namn och tantra-kvinnor i meddelande
- Kontant eller kortbetalning i receptionen.

Medlemsvillkor

Så här blir du medlem

• För att anmäla dig till våra kurser, workshops och retreater, allt du måste göra är att fylla i underteckna registreringsblanketten. Vänligen kontakta oss eller fråga din lärare.

• Alla kurser går att betalas över internet eller kontant.

• Strax efter registreringen får du ett kort som tydligt säger vad du har betalat för.

• När du har registrerat dig för en av våra kurser, erhåller du ett medlemskort / kvitto för deltagande, som alltid ska visas med giltig stämpel innan lektionen börjar.

Om medlemskap och deltagande
Som aktiv medlem kan du lätt bli en del av den sociala miljön och delta i alla aktiviteter du vill. Eftersom Natha Yoga Center är en ideell förening, gör ditt aktiva deltagande i undervisningen och runt den en viktig skillnad, både för dig och för skolan. Som medlem av Natha Yoga Center och deltagare i kurserna erhåller du varje vecka skriftligt material som hjälper dig att enkelt arbeta på ett systematiskt sätt med den nya informationen och de praktiska metoderna som du får i klassen.  
Andra fördelar för dig som medlem
Du kan delta i alla klasser på samma nivå som din egen(eller på lägre nivåer) i både Malmö och i resten av landet - liksom i många andra länder runt om i världen. Du kan bli medlem i Katharsis Spiritual Cinema Club utan kostnad. Du får speciella erbjudanden för olika workshops och aktiviteter. Du har möjlighet att delta initieringar, projekt och studiegrupper som leds av en lärare. Du har möjlighet att göra volontärt arbete för Yogacentret och hjälpa till med olika uppgifter i samband med undervisning. På förfrågan kommer vi att lära dig om karma yoga, och utmärkt metod för att integrera dina dagliga handlingar till en andlig och tantrisk praktik. Det enda du behöver göra för att bli medlem eller delta i våra kurser är att kontakta oss eller prata med din lärare, och att fylla i registreringsblanketten.
Mer om betalning

• Vid försenad betalning (efter 1:a månaden) debiteras du med 100 kr för varje försenad vecka och du har inte möjlighet att komma på kursen förrän du betalar. Obetalda kurser går slutligen till inkasso.

• När du börjar en kurs, som redan har start, betalar du en startavgift för att bli uppdaterad om kursen. Startar du kursen betalar du för resten av den månaden + 25 kr för kursmaterial. Avgiften är obligatorisk.

• Du hittar förmånliga rabatter, om du väljeratt delta i mer än en av våra kontinuerliga kurser. Väljer du att gå på både intensiv yoga och intensiv tantra får du 30% på en av kurserna.

• Anmälan till kurser, workshops och andra event sker genom inbetalning. När vi har en fått din betalning, skickar vi dig ett mail med en bekräftelse, och praktisk information om den specifika händelsen.

• Betalningar återbetalas senast 30 dagar innan evenemanget startar, med avdrag för en administrativ avgift på 20% av beloppet. Efter detta återbetalas inte avgiften med undantag för sjukdom (som ska dokumenteras)

• Varje gång efter att din betalning är registrerad får du en stämpel av läraren på ditt medlemskort.

• Du får ett reduceratt pris för nästan alla våra kurser och workshops om du är arbetslös, pensioner, praktikant eller student. (Kopia av giltig dokumentation krävs och att du fyller i registreringsblanketten som förnyas årligen.)

• Som deltagare kan du bara ha 15 frånvaron från din kurs under ett år (från 1 september till 31 augusti).

• Du betalar för kursen så länge som du har tecknat dig, även om du är frånvarande.

• Om du avregistrerar dig från en kurs och vill komma tillbaka, betraktas du som en ny medlem / ny deltagare, och därmed följa instruktionerna för betalning när kursen börjar kursen. Du kommer helt enkelt börja på den nivå du nått eller den nedanför.

• Ifall du börjar en kurs mitt i månaden betalar du för resternade veckor samt för 1, 3 eller 6 månader.


Pris

400kr1,100kr

Clear
För kurser: ni är välkomna att betala genom följande sätt:
- Swish 123 395 95 90, ange ditt namn och tantra-kvinnor i meddelande
- PG 403 08 65-2, ange ditt namn och tantra-kvinnor i meddelande
- Kontant eller kortbetalning i receptionen.